Omletă din tofu

Ingrediente
Mod de preparare

Pregătim un sos, mixând la blender, nucile de caju înmuiate, fulgii de drojdie inactivă, puțină apă, turmeric, sare, piper și paprika, după gust. Mărunțim cu măinile tofu și îl punem în tigaie (fără ulei) împreună cu sosul de caju. Se dă aragazul la foc mediu spre mic și se amestecă continuu cu o lingură de lemn pentru a nu se lipi, până în momentul în care acesta absoarbe tot sosul. La final, adăugați mărar proaspăt tocat și amestecați.

Se pregătesc cubulețe de cartofi amestecați într-un bol cu boia, cimbru, sare și piper și se introduc la cuptorul preîncălzit la 200°C, cu ventilație pentru a nu se prinde, pentru aproximativ 30 de minute. Încercați un cartof înainte de a opri aragazul, pentru a verifica dacă are gustul dorit.  

Pregătiți o farfurie pe care așezați cartofii, omleta de tofu și legume proaspete. Peste omletă eu am mai adăugat și ceapă tocată mărunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *