Frappe vegan

Ingrediente

  • cafea
  • karob
  • lapte de ovăz
  • banană
  • unt de arahide
  • curmale înmuiate
  • un praf de sare
  • scorțișoară
  • ciocolată Govinda fără zahăr

Mod de preparare

Am adăugat într-un blender cafeaua, laptele de ovăz, karobul, banana, unul de arahide, curmalele înmuiate, praful de sare și puțină scorțișoară.
Nu folosesc de obicei cantități exacte – aici am folosit undeva la 1 banană, 1 cană lapte,1 linguriță karob, 1 linguriță unt de arahide și 3-4 curmale pentru 2 pahare dar mai puteți completa dacă doriți mai mult.

Puteți pune și cuburi de gheață în pahar peste care să adăugați frappeul vegan.

Pentru că nu este tocmai cald afară de această dată eu am ales să nu pun și am presărat pe deasupra puțină scorțișoară și ciocolată Govinda fâră zahăr mărunțită.

După cum bine știți, la restaurant cafeaua se servește alături de un pahar cu apă, tocmai din motivul că aceasta ne deshidratează. Eu nu beau de obicei cafea, însă uneori, mai ales vara mi se face poftă de un frappe și ca să mă bucur de o variantă mai sănătoasă, fără zahăr, lapte sau frișcă prefer să-mi pregătesc această băutură vegană cu ingredientele naturale de mai sus, însă repet …. o consum foarte rar. Sper că v-am convis să o încercați și voi. Credeți-mă este foarte gustoasă. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.